WZC Sint-Bernardus

Serviceflats Noach

In ons serviceflatgebouw “Residentie Noach” zijn 15 flats ingericht. Vanaf de leeftijd van 65 jaar kan u daar alleen of met uw partner wonen. De flats zijn zeer comfortabel ingericht en voorzien van domotica. Tal van gebruiksvriendelijke en energiebesparende  toepassingen vergroten uw wooncomfort en veiligheid. Het gebouw is ook uitgerust met een automatisch brandalarm en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Elke woning is 55m² groot en bestaat uit een hal, een woonkamer met keukenhoek, een ruime slaapkamer en een badkamer. In de berging is eventueel ruimte voor een eigen wasmachine. U kan echter ook beschikken over een gemeenschappelijke wasmachine en droogkast. U kan uw flat schilderen of behangen, bemeubelen en decoreren naar eigen smaak. Ook de gemeenschappelijke ruimtes van het rust- en verzorgingstehuis zijn steeds vrij toegankelijk.

Zorgen
Bij noodsituaties kan u via een alarmoproepsysteem onmiddellijk een beroep doen op de verpleegkundigen van het rust- en verzorgingstehuis. Voor de dagelijkse zorgen kan u hulp krijgen van de thuiszorgdiensten. Indien nodig, zal een thuisverpleegkundige langskomen. Kinesisten met een privé-praktijk of verbonden aan het Woon- en Zorgcentrum kunnen u kinesitherapie geven. Huishoudelijke hulp kunt u krijgen via de bestaande diensten gezins- en bejaardenzorg.

Leven
De bewoners van Residentie Noach vormen een zelfstandige woongemeenschap, met een eigen bewonersraad. Het woon- en leefklimaat wordt gekenmerkt door een familiale sfeer. We willen u alle mogelijkheden geven om van uw flat een vertrouwde thuis te maken, waar ook uw familie, vrienden en kennissen zich welkom voelen. Wonen in Residentie Noach biedt u ook later, indien nodig, voorrang om te verhuizen naar het woonzorgcentrum.

Bekijk de foto's

WEEKMENU

MENU

menu week 23/01 - 29/01/2023

download weekmenu

MENU

menu week 30/01 - 05/02/2023

download weekmenu

Nieuws

Maatregelen in kader van corona

08/09/2022

LEES MEER

Vacatures

17/11/2022

Nieuwe vacatures beschikbaar.

Zie onze vacaturepagina !

LEES MEER

Nieuwe vacatures !!!!

01/12/2022

Wij zijn op zoek naar collega's voor verschillende afdelingen. Alle info vind je op onze pagina vacatures.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

LEES MEER
lees al ons nieuws

Activiteiten

Bij Moeder op de Koffie 2023
MEER INFO
Activiteiten januari afdeling Emeth
MEER INFO
Activiteiten januari afdeling Mosa
MEER INFO
Toon alle activiteiten